Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (2024)

Daphne du Maurier

2Favoriet

Magnus heeft een serum ontwikkeld dat iemand in staat stelt terug te keren naar het verleden. Richard Young, zijn vriend, die zijn vakantie bij hem doorbrengt, zal als proefkonijn fungeren. Tijdens het eerste experiment komt Richard terecht tussen edelen uit Cornwall en neemt een kijkje in de Middeleeuwen. De komst van Vita, zijn echtgenote, en de kinderen brengt problemen met zich mee voor Richard. Want ten koste van alles wil hij voorkomen dat Vita lucht krijgt van zijn experimenten. Met leugens en vaagheden weet Richard Vita keer op keer gerust te stellen, als zij hem soms wat vreemd vindt na 'terugkeer' uit de Middeleeuwen. Magnus bericht dat hij de familie Young komt bezoeken. In werkelijkheid is hij van plan zelf het serum te beproeven om een eigen oordeel te kunnen vormen over de uitwerking. Maar Magnus daagt niet op. Enkele uren later blijkt dat hij is verongelukt... Richard Young gaat echter door met experimenteren. Totdat hij een Middeleeuwse dame lastigvalt, die in werkelijkheid zijn vrouw Vita blijkt te zijn! Richard wordt onder dokterstoezicht gesteld en hij vertelt de arts van zijn 'tochten' naar de Middeleeuwen. De dokter schrijft hem daarop een slaapkuur voor voor vijf dagen. Na deze rustperiode wil Vita het landhuis zo gauw mogelijk verlaten, maar Richard wil nog één keer terug naar de donkere tijden rond 1400...

Toon details

Schrijf een recensie

Registreren

Inloggen

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (1)

Is Het huis aan het strand het boek voor jouw Reading Challenge?

Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Al het blauw van de hemelMélissa Da Costa
Ik kom hier nog op terugRob van Essen
De verborgen boekwinkelEvie Woods
Je bent prachtigAnn Napolitano
LuisterSacha Bronwasser
Ga als een rivierShelley Read
De vergeten vrouwenKristin Hannah
Bechamel muchoDimitri Verhulst
De stad en zijn onvaste murenHaruki Murakami
Fatsoenlijke mensen stelen olifantenPeter Hammarbäck

Boeken van dezelfde auteur

Jamaica InnDaphne du Maurier
RebeccaDaphne du Maurier
Mary AnneDaphne du Maurier
De zondebokDaphne du Maurier
JanetDaphne du Maurier
Het LuchtkasteelDaphne du Maurier
De glasblazersDaphne du Maurier
Jamaica innDaphne du Maurier
My cousin RachelDaphne du Maurier
Frenchman's CreekDaphne du Maurier
The king's generalDaphne du Maurier
Don't look now en andere macabere verhalenDaphne du Maurier
RachelDaphne du Maurier
Lady DonaDaphne du Maurier
Don't look nowDaphne du Maurier
The House on the StrandDaphne du Maurier
The ParasitesDaphne du Maurier
The Birds And Other StoriesDaphne du Maurier
JuliusDaphne du Maurier
RebeccaDaphne du Maurier
Hungry HillDaphne du Maurier
The Infernal World of Branwell BrontëDaphne du Maurier

Gesponsord

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (35)

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (36)

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (37)

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (38)

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (39)

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (40)

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (41)

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (42)

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (43)

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (44)

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (45)

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (46)

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (47)

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (48)

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (49)

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (50)

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (51)

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (52)

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (53)

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (54)

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (55)

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (56)

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (57)

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (58)

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (59)

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (60)

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (61)

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (62)

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (63)

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (64)

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (65)

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (66)

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (67)

Dumoulin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (68)

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (69)

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.

Reageren op Het huis aan het strand

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.

Het huis aan het strand van Daphne du Maurier (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.